logo
Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο των οικοδομικών κατασκευών και ανακαινίσεων, με συνέπεια και συνέχεια 20 χρόνων!

Διεύθυνση:
Σοφοκλέους 236Β, Καλλιθέα

Τηλέφωνο:
+30.215.505.0385
+30.693.88.99.110

Email:
info@decomax.gr
dapedotexniki@gmail.com
 

Χτιστά έπιπλα απο Πατητή Τσιμεντοκονία

Χτιστά έπιπλα απο Πατητή Τσιμεντοκονία

Ξεφυλλίζοντας τo αγαπημένο σας περιοδικό design και διακόσμησης, θα έχετε παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο συχνά, παρουσιάζονται σπίτια με χτιστά έπιπλα. Φυσικά, σας αρέσουν πολύ για την ιδιαίτερη μονολιθική και μοντέρνα αισθητική τους, αλλά έχετε αμφιβολίες για το αν ταιριάζουν στην αισθητική του σπιτιού σας.

Τα χτιστά έπιπλα στο μπάνιο, την κουζίνα, την αυλή αλλά ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι, μπορούν να αποτελέσουν μια εύκολη και οικονομική λύση design και επίπλωσης, ενώ συνδυάζονται με ποικίλα διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά στυλ. Μπορείτε να δημιουργήσετε ιδιαίτερες κατασκευές και έπιπλα για το εξοχικό ή την κατοικία σας, προσαρμοσμένα στις αισθητικές σας προτιμήσεις, τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, αλλά και το πορτοφόλι σας!

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι το κατάλληλο υλικό για χτιστές κατασκευές υψηλής αισθητικής και αντοχής. Οι χτιστές δημιουργίες από πατητή τσιμεντοκονία απαριθμούν πλήθος επιλογών, όπως τα χτιστά κρεβάτια, τα τζάκια, τα είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες), αλλά και τις ξεχωριστές κατασκευές, με οδηγό το προσωπικό γούστο και τη φαντασία σας. Σε κάθε περίπτωση, μπορούν να δώσουν εκπληκτικά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως υψηλή στεγανότητα και αντοχή στις φθορές.

Εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας σε υπάρχουσες επιφάνειες ή σε τσιμεντένιες κατασκευές;

 

IMGP2351

Το πρώτο σας βήμα, λοιπόν, είναι να αποφασίσετε ποια θα είναι η επιφάνεια που θα μεταποιήσετε ή… θα δημιουργήσετε. Η πιο εύκολα υλοποιήσιμη ιδέα είναι να εφαρμόσετε την πατητή τσιμεντοκονία πάνω σε μία υπάρχουσα επιφάνεια, η οποία θα λειτουργήσει σαν καλούπι στην κατασκευή, για παράδειγμα σε έναν πάγκο κουζίνας ή σε μία σκάλα.

Αν από την άλλη, θέλετε να φτιάξετε ένα έπιπλο, όπως ένα κρεβάτι ή έναν καναπέ από πατητή τσιμεντοκονία, θα χρειαστεί αρχικά να δημιουργήσετε μια τσιμεντένια κατασκευή, η οποία θα λειτουργήσει ως καλούπι. Για μια τέτοια κατασκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τούβλα, τσιμεντόλιθους ή alpha block, ενώ η τελική επιφάνεια θα πρέπει να σοβατιστεί πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας. Αν σας ακούγεται πολύπλοκο και πιστεύετε ότι δε θα τα καταφέρετε με τέτοιου είδους μερεμέτια, αλλά ονειρεύεστε το αποτέλεσμα και το θεωρείτε ιδανικό για την αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού σας, μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία.

Τα χτιστά έπιπλα, παρ’ όλο που προϋποθέτουν την παραπάνω διαδικασία, η οποία μπορεί να φανεί αποθαρρυντική για κάποιους (ειδικά όταν πρόκειται για ένα σπίτι που κατοικείται και δεν είναι στο στάδιο της κατασκευής), θα σας κοστίσουν τελικά λιγότερο από έναν συμβατικό καναπέ του εμπορίου. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να δώσετε το σχήμα και τις διαστάσεις που επιθυμείτε, αξιοποιώντας πλήρως τον διαθέσιμο χώρο σας, αλλά και τις καλλιτεχνικές σας ευαισθησίες.

No Comments

Post a Comment